Skip to content
Ga voor een gratis BERGHOFF outdoor BBQ, óf een gratis SELSIUZ KOKENDWATERKRAAN, óf kies een STENEN werkblad voor de prijs van kunststof bij een nieuwe keuken.

Gratis Berghoff barbecue bij aankoop van een nieuwe keuken

Ga voor een gratis BERGHOFF outdoor BBQ, óf een gratis SELSIUZ KOKENDWATERKRAAN, óf kies een STENEN werkblad voor de prijs van kunststof bij een nieuwe keuken.

Wij hebben de zomer in ons hoofd! Deze heerlijke actie geldt bij aankoop van een complete keuken. Kies één van de drie acties en geniet van de zomer en een nieuwe droomkeuken!

Berghoff Outdoor keramische BBQ large:

Wie graag zijn of haar creativiteit de vrije loop laat tijdens het barbecueseizoen zal heel blij zijn met deze keramische BBQ en oven. Met meer dan voldoende ruimte voor al je barbecue-ingrediënten en -benodigdheden op de bamboetafeltjes en een keramisch deksel dat zowel hoge als lage temperaturen kan behouden, is dit de perfecte partner voor grillen, roken, stomen, bakken en slow cooking. Met behulp van de ventilatiekap en de thermometer in het deksel heb je volledige controle over de warmte en de luchtstroom zodat je telkens opnieuw je eten tot in de perfectie kan bereiden.

Selsiuz Kokendwaterkraan:

De Selsiuz is méér dan een functionele kokendwaterkraan. Met zijn prachtige design en de mooie kleuren is de kraan op zijn plaats in elke keuken. Want de kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken! Pasta koken, het flesje van de baby omspoelen, een kopje thee zetten… je doet het in een handomdraai. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens waterbesparend ‒ dus zuinig. En over de veiligheid hoef je je ‒ zelfs als je kinderen hebt ‒ geen zorgen te maken!

Steen voor de prijs van kunststof:

Wil je een extra chique, luxe of robuuste uitstraling geven aan je keuken? Kies dan voor de optie STENEN WERKBLAD voor de prijs van kunststof. Een aantal stenen werkbladen uit onze uitgebreide collectie doen mee met deze fijne actie.

De actie loopt van 6 mei 2023 tot 20 september 2023. Vraag naar de voorwaarden. Kom bij ons langs voor een gratis advies gesprek met één van onze creatieve keukenadviseurs. Wij luisteren naar je wensen en maken een mooi 3D ontwerp van jouw droomkeuken. We laten je graag kennis maken met de kokendwaterkraan en alle materialen voor in de keuken. De koffie staat klaar! Bel ons, mail ons, of vul het contactformulier in. Tot snel!

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Vestiging Winterswijk

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Vestiging Aalten

Kerkstraat 1
7121 DN  Aalten
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Volg ons!

Back To Top