Welkom

Onze adviseurs staan voor u klaar om u te inspireren, te adviseren en te ontzorgen! U bent meer dan welkom bij de Struker Keukenmeesters en de Baderie Badkamermeesters.

Kwaliteit, keuze & gemak

Stelt u zich eens voor, dat u straks in uw droomkeuken staat te koken… De keuken die van alle gemakken voorzien is. De keuken die hélemaal naar uw wens is samengesteld, de keuken waar u plezier beleeft…

Dat plezier begint al op het moment dat u binnenstapt bij de Struker. Samen met een adviseur laat u zich inspireren in de mooiste showroomkeukens. Ervaar de verschillende stijlen zoals INDUSTRIEEL, MODERN, CHIQUE, TRENDY, BRIGHT, LANDELIJK, RUIME WOONKEUKENS, DESIGN, KLASSIEK, TIJDLOOS, HOUT…  Hier komen de mooiste materialen, kleur en kwaliteit samen.

Vertrouw op ons vakmanschap

En wat dacht u van maatwerk? Alle keukens worden precies ingemeten, koven worden op maat om uw keuken gemaakt, verlichting wordt naar wens gemaakt, en uw keuken wordt door onze montage mensen met veel expertise gemonteerd. Diezelfde vakmensen kunnen ook uw oude keuken ook slopen en afvoeren. Wilt u zelf monteren? Dan kan natuurlijk ook!

Je nieuwe keuken is vlakbij

Om uw keuken helemaal compleet te maken vindt u bij de Struker de mooiste vloertegels. Van visgraat hout-look tot landelijke of moderne vloeren. Of een mooie tegelwand? Alles kan! Onder de paraplu van volledige ontzorging leggen onze vakmensen ook de tegels.

Ook sterk in keukenrenovatie

uitgekeken op uw keuken, maar bent u wel blij met de indeling?

Is uw budget te klein om de keuken geheel te vervangen?

Dan kunnen wij bij de Struker ook uw keuken renoveren.

In samenwerking met HELLO FRONT wordt elke deur voor u op maat gemaakt met keuze uit 7 verschillende fronten in elke RAL kleur.

Ook echt houten fronten zijn mogelijk.

Geluk zit in elk detail

Geluk zit in elk detail

Nadat u inspiratie heeft opgedaan in de winkel, neemt u een kijkje in de werkplaats. Daar maken onze mannen uw keuken op maat en maken ze al uw speciale keukenwensen waar. Van ombouw, tot koven aan het plafond, tot planken en verlichting. Volledige ontzorging dus. Én 5 jaar garantie op de keuken.

En wat maakt koken nog leuker dan werken met de nieuwste apparatuur? In uw keuken mag geleefd worden, jullie genieten van heerlijk eten en de gezellige sfeer.

Perfectie & Persoonlijkheid

Welkom bij de Struker Keukenmeesters in Winterswijk!