Skip to content

Keukenrenovatie: kleine ingreep, groot effect!

Wanneer je tevreden bent met de indeling van je keuken of een beperkt budget hebt, kan keukenrenovatie een uitstekend alternatief zijn. Met keukenrenovatie kun je met relatief kleine ingrepen een groot effect bereiken. Met nieuwe fronten toveren we jouw bestaande keuken in no-time weer om tot een droomkeuken. Maar wist je dat álle onderdelen van de keuken vervangen kunnen worden? Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervangen van apparatuur, werkblad, fronten, panelen en/of tegels en achterwanden of handgrepen. Het grote voordeel van een keukenrenovatie is dat de keuken in de meeste gevallen binnen één dag gerenoveerd kan worden en het er direct weer als nieuw uitziet. Snel & gemakkelijk! Wij verzorgen keukenrenovatie in vele plaatsen: Winterswijk, Lichtenvoorde, Groenlo, Eibergen, Aalten, Neede, Doetinchem, en zelfs ver buiten de Achterhoek.

Keukenrenovatie bij De Struker Keukens - Upgrade je keuken in 2024

Vervangen van apparatuur

Bij wat oudere keukens kan het voorkomen dat de inbouwapparatuur – zoals een vaatwasser of oven – het op den duur begeeft. Inbouwapparatuur wordt met vaste maten geproduceerd, waardoor een vervangende oven, combi-magnetron, vaatwasser of koelkast in een handomdraai in de oude nis kan worden geplaatst. Wil je je keuken luxer maken met aanvullende inbouwapparatuur? Misschien overweeg je wel een combi-stoomoven! Ook als je aanvullende inbouwapparatuur in je keuken wilt kijken we graag met je naar de mogelijkheden. Bezoek onze showroom voor een impressie van onze inbouwapparatuur van onze topmerken als Atag, AEG, Siemens en Bora.

De Struker werkbladen showroom keuze

Vervangen werkblad

Het vervangen van je huidige werkblad geeft direct een heel andere uitstraling aan je keuken. Kies in plaats van kunststof bijvoorbeeld voor een blad van beton, natuursteen, composiet of keramiek en ervaar het verschil. Misschien heb je zelfs wel de ruimte om je aanrechtblad verder door te laten lopen voor extra ruimte of een bar! Ben jij ook benieuwd naar een nieuw werkblad voor jouw eigen keuken? Kom dan bij ons langs om de uitgebreide collectie te bekijken.

De Struker diensten advies keukenrenovatie

Vervangen van fronten en grepen

Het vervangen van de frontjes van keukenkastjes is een van de meest voorkomende renovatiewerkzaamheden. Met een kleine, relatief goedkope ingreep creëer je direct een grote metamorfose! In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie met keuze uit 7 verschillende fronten in 16 verschillende kleuren. Zit de juiste kleur er niet bij? Dan is het ook mogelijk een eigen kleur te kiezen. Maar wist je dat we ook de kastindeling van je keuken kunnen renoveren? Smalle kastjes kunnen we bijvoorbeeld samenvoegen tot één grote kast en van twee kleine lades maken we een grote besteklade. Wil je weten hoe we van jouw keuken weer een droomkeuken maken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom!

Vragen of wensen? Laat het weten!
0543 512 410  info@destruker.nl

Onze keukenmerken!

Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Daarom werken wij graag met professionele merken die qua innovatie, gemak en uitstraling helemaal aansluiten bij jouw wensen.

 
 
De Struker groene balk

De Struker: thuis in smaakvolle keukens!

Stel je je eens voor, dat je straks in jouw droomkeuken staat te koken… De keuken die van alle gemakken is voorzien en die hélemaal naar jouw wenen is samengesteld…Dat plezier begint al op het moment dat je binnenstapt bij de Struker. Laat je inspireren in onze showroom waar we je veel verschillende stijlen en mogelijkheden laten zien. Hier komen de mooiste materialen, kleur en kwaliteit samen.

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Vestiging Winterswijk

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Vestiging Aalten

Kerkstraat 1
7121 DN  Aalten
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Volg ons!

Back To Top