Ga naar hoofdinhoud
De Struker Keukens conceptstore Aalten Postiljon Kerkstraat

Tweede vestiging De Struker Keukens in Aalten

Beste klanten en vrienden,

π™’π™žπ™Ÿ π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ π™œπ™šπ™¬π™šπ™‘π™™π™žπ™œ π™£π™žπ™šπ™ͺ𝙬𝙨 𝙀𝙒 π™’π™šπ™© π™Ÿπ™ͺπ™‘π™‘π™žπ™š π™©π™š π™™π™šπ™‘π™šπ™£!

Naast onze huidige vestiging in Winterswijk, gaan we een tweede vestiging van de Struker Keukens openen in Aalten, in het Postiljon. We zijn verheugd om jullie in het nieuwe jaar te verwelkomen in onze kleinschalige, klant gerichte oase van inspiratie, waar we de nieuwste innovaties presenteren op gebied van keukens en interieur.

π˜½π™šπ™‘π™šπ™«π™žπ™£π™œ π™žπ™£ π™€π™£π™―π™š π™˜π™€π™£π™˜π™šπ™₯π™©π™¨π™©π™€π™§π™š π˜Ώπ™š π™Žπ™©π™§π™ͺπ™ π™šπ™§ π™†π™šπ™ͺπ™ π™šπ™£π™¨ π˜Όπ™–π™‘π™©π™šπ™£

We hebben deze showroom speciaal ontworpen met het oog op jullie behoefte en wensen. Bij ons draait het niet alleen om producten maar om de totale beleving. We zorgen voor een warm thuisgevoel en inspireren je met onze onderscheidende concepten en de nieuwste trends. Samen creΓ«ren we een unieke en persoonlijke winkelervaring.

π™ˆπ™šπ™šπ™§ 𝙙𝙖𝙣 π™¬π™šπ™‘π™ π™€π™’

We kunnen niet wachten om jullie in 2024 te verwelkomen in onze nieuwe concepstore. Houd onze socials in de gaten voor alle ontwikkelingen van onze nieuwe vestiging in Aalten.

Met warme groet,

Chris en Mieke Hermsen – De Struker Keukens Aalten

 

Wil jij hier werken als KEUKENONTWERPER? Bekijk dan hier de vacature.

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410Β  info@destruker.nl

De Struker groene balk

Contact

Technopark 18
7102 JMΒ  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 10:00-16:00

Volg ons!

Back To Top