Skip to content

De Struker: alle disciplines in eigen huis.

Bij de Struker krijg je deskundig advies van onze keukenspecialisten. Al onze diensten regelen we van A tot Z in eigen huis: wel zo vertrouwd!

De Struker advies service diensten keukenrenovatie

Eigen ontwerpers

Hoe mag je nieuwe keuken eruit komen te zien? De ontwerpers van De Struker adviseren je graag over de mogelijkheden en denken mee in praktische oplossingen. Jouw wensen verwerken we in een eerste schets van jouw nieuwe keuken, met de globale maatvoeringen, de opstelling en de apparatuur. Vervolgens vertalen wij deze schets naar een fotorealistisch 3D ontwerp waar je kleur, materiaal, uitstraling en de exacte opstelling digitaal kunt bekijken. Zo krijg je al een heel goed beeld van je nieuwe keuken! En vanaf het moment dat jij je keuken hebt uitgekozen regelen wij de maat- en installatietekeningen en begeleiden we het hele proces, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

De Struker diensten monteurs

Eigen monteurs

De Struker is al meer dan 100 jaar werkzaam in de keukenbranche. Door onze jarenlange ervaring, ons vakmanschap en onze betrouwbaarheid hebben we in al die jaren al veel mooie keukens mogen plaatsen. De expertise van keukens plaatsen hebben we in eigen huis: al onze diensten regelen we van A tot Z. Onze eigen monteurs zijn vakmensen met veel aandacht voor details. Bovendien houden we zo de lijnen kort, wel zo prettig! Onze monteurs kunnen je oude keuken desgewenst ook slopen en afvoeren.

De Struker Onze diensten

Eigen werkplaats

Bij De Struker hebben we een eigen werkplaats. Daar maken we je keuken op maat en maken we al je speciale keukenwensen waar. Dat maakt dat we heel flexibel zijn, en dat maatwerk mogelijk is. Van een ombouw tot een koof aan het plafond, van een schouw tot aan verlichting. Onze professionele monteurs en timmermannen hebben járenlange ervaring en er is méér mogelijk dan je denkt. Hoe mooi is het om zelf even te kijken in onze werkplaats waar jouw wensen worden gerealiseerd?

De Struker Onze diensten

Vast team van vakmensen

We houden de lijnen graag kort. Al onze diensten regelen we van A tot Z in eigen huis. Daarom hebben we ontwerpers en monteurs in eigen huis en beschikken we over een professionele werkplaats. Maar daarmee zijn we er nog niet. We werken ook met een vast team van vakmensen voor bijvoorbeeld installatie- en tegelwerk. Ook daarin willen we je ontzorgen om zo een mooi staaltje vakwerk te kunnen afleveren.

Eigen logistiek

Ook de logistiek hebben we bij De Struker in eigen beheer. Wanneer je je droomkeuken hebt uitgezocht maken wij de bestelling in orde. Zodra deze geleverd wordt krijgt het eerst een plekje in ons magazijn, waar wij alles nog een keer controleren. Vervolgens komen we met onze eigen vrachtwagen en met onze eigen vakmensen volgens afspraak de keuken bij je plaatsen. Of je nu in Winterswijk woont, Aalten, groenlo, Eibergen, Doetinchem of Lichtenvoorde, wij leveren keukens en service in de Achterhoek, en zelfs daarbuiten.

Vragen of wensen? Laat het weten!
0543 512 410  info@destruker.nl

Onze keukenmerken!

Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Daarom werken wij graag met professionele merken die qua innovatie, gemak en uitstraling helemaal aansluiten bij jouw wensen.

 
 
De Struker groene balk

De Struker: thuis in smaakvolle keukens!

Stel je je eens voor, dat je straks in jouw droomkeuken staat te koken… De keuken die van alle gemakken is voorzien en die hélemaal naar jouw wenen is samengesteld…Dat plezier begint al op het moment dat je binnenstapt bij de Struker. Laat je inspireren in onze showroom waar we je veel verschillende stijlen en mogelijkheden laten zien. Hier komen de mooiste materialen, kleur en kwaliteit samen.

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Vestiging Winterswijk

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag: 15, 22 & 29 juli GESLOTEN
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Vestiging Aalten

Kerkstraat 1
7121 DN  Aalten
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Volg ons!

Back To Top