Skip to content
Selsiuz kokendwaterkraan de struker winterswijk koper goud

SELSIUZ kokendwaterkraan in Ethnic nature KOPER & GOUD

Ethnic Nature

Groen, aardetinten en grof hout: dat zijn de keywords in ETHNIC NATURE. Een trend die is geïnspireerd door etnische culturen en tropische natuur. Zwart combineren we met hout- en steenstructuren met duidelijke nerven en aders. In deze mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen gaat handgemaakt samen met industriële metalen als GUN METAL, GOLD en COPPER.

Ethnic Nature in jouw keuken

Wil je ook de Ethnic Nature sfeer in jouw keuken? Combineer dan bijvoorbeeld de materialen die je in het moodboard ziet. De Selsiuz GOLD en COPPER gecombineerd met de Lanesto URBAN spoelbak die precies dezelfde kleur heeft. Wij zien de Ethnic Nature trend vaak in combinatie met zwarte tinten, ton-sur-ton en groen zoals exotische planten. Haal het voorjaar in huis met een vleugje cultuur en creëer een vakantiegevoel!

Selsiuz kokendwaterkraan

Waarom een kokendwaterkraan? Wij zetten de 7 voordelen voor jou op een rij:

DAGELIJKS GEMAK De belangrijkste reden voor de aanschaf is toch wel het dagelijks gemak dat je ervan ondervindt. Nooit meer hoeven wachten op kokend water voor een snel kopje thee of instant noodlesoep. Bovendien verkort je de bereidingstijd van groenten, pasta of rijst met gemiddeld 10 minuten. Kun je snel groenten blancheren, babyflesjes en spenen desinfecteren, houten snijplanken grondig reiningen, chocolade au bain-marie smelten, tomaten ontvellen, keukenapparatuur reinigen en noem maar op.

BETAALBAAR Maar ondanks al dit gemak, hikken nog veel mensen tegen het prijskaartje aan. De gemiddelde kokendwaterkraan kost namelijk zo’n 1.500,- euro en wil je een luxe variant dan ben je al snel honderden euro’s meer kwijt. Maar met de komst van de nieuwe Selsiuz 3-in-1-kraan wordt het gemak van een kokendwaterkraan betaalbaar. Je hebt al een kraan voor 699,- euro en bovendien is deze kraan (in tegenstelling tot andere kokendwaterkranen) eenvoudig zelf te installeren.

VEILIG De meeste mensen en zeker ouders zijn huiverig voor verbrandingsgevaar. Bij het ontwerp van de Selsiuz heeft veiligheid echter vooropgestaan. Zo wordt de kraan bediend door een kindveilige druk-en-draaibeweging. De kraanuitloop wordt dankzij de dubbelwandig uitloop ook niet heet, en de waterstraal spettert niet. Daarnaast ondervinden wij van de Struker Keukens Winterswijk dat de Selsiuz kraan heerlijk stil is. Niet voor niets is een op de drie nieuwe keukens tegenwoordig uitgerust met een kokendwaterkraan!

ZELF INSTALLEREN Als je een beetje handig bent dan kun je de kraan eenvoudig zelf installeren. Meer dan een steeksleutel en een ijzerzaag heb je niet nodig. We hebben hiervoor trouwens ook een uitgebreide handleiding beschikbaar. Heb je geen tijd, of wil je liever de installatie uitbesteden, dan schakel je een monteur van de Struker Keukens in.

ZUINIG Met de Selsiuz tap je precies de hoeveelheid kokend water die je ook echt nodig hebt. Dus geen grote snelkoker vullen voor een klein kopje thee. Ook als het gaat om warm water voor een sopje. Met een combi-boiler krijg je altijd direct warm water. Het water hoeft dus niet onnodig door lange leidingen naar je kraan te lopen. Bij het gebruik slaat de combi-ketel niet aan; niet bij de koudwaterstand, maar ook niet bij warm of kokend water.

TRENDY Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste keukengadgets, dan ben je aan het goede adres. Selsiuz is een trendy nieuwe kokendwaterkraan, de kraan is een Nederlands ontwerp. In tegenstelling tot de meeste andere kranen is Selsiuz verkrijgbaar in drie modellen en vijf verschillende kleuren: Inox, Chrome, Copper, Gold en Gun Metal.

ADVIES OP MAAT De Selsiuz kranen zijn breed verkrijgbaar bij de Struker Keukens. Kom langs om het gemak van de kraan zelf te ervaren!

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Vestiging Winterswijk

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Vestiging Aalten

Kerkstraat 1
7121 DN  Aalten
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Volg ons!

Back To Top