Service

Bij de Struker Keukenmeesters krijgt u deskundig advies van keukenspecialisten. We maken voor u een fotorealistisch 3D ontwerp: we brengen u een stapje dichterbij de beleving van uw nieuwe keuken.

Stel. U heeft een specifieke wens voor uw droomkeuken. Misschien wilt u wel een prachtige koof, nis, plank, schouw of ombouw. Heeft u een modern idee? Of kunnen wij iets unieks voor u bedenken?

Wij leveren vakmanschap. Onze professionele monteurs en timmermannen hebben járenlange ervaring en er is méér mogelijk dan u denkt. Hoe mooi is het om zelf even te kijken in onze werkplaats waar uw wensen worden gerealiseerd?

Onze monteurs komen deskundig bij u thuis de keuken inmeten. Ook zorgen wij voor professionele montage. Liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook.

U krijgt de hoogste kwaliteit keukens, apparatuur en service. We zitten graag persoonlijk met u aan de keukentafel in de toonzaal om creatieve ideeën uit te wisselen en u te inspireren. U bent méér dan welkom en ervaar het gemak van keukens & badkamers onder één dak!