Ga naar hoofdinhoud

De Struker: groot assortiment vloer- en wandtegels!

Bij De Struker hebben we een enorme collectie wand- en vloertegels voor de woonkamer, badkamer en de keuken. Tegels spelen een belangrijke rol als het gaat om de sfeer in de keuken of badkamer. Voor een strakke design keuken kies je eerder voor een moderne tegel en bij een landelijke keuken geven handgemaakte tegeltjes met een levendig oppervlak karakter sfeer en karakter. Ook voor PVC-vloeren ben je bij ons aan het juiste adres.

De Struker tegelwand keuken tegels

Wand- en vloertegels

Tegels blijven ook altijd populair in het interieur van je woning. Op de vloer, op de badkamer of bijvoorbeeld voor op de achterwand van de keuken. Met tegels kun je sfeer bepalen om zo de stijl van je woonkamer door te trekken naar je keuken. Het gebruik van tegels heeft veel voordelen: ze kunnen goed tegen water, vet en vuil en geven de keuken een fantastische uitstraling. Doe inspiratie op in onze showroom!

Wandtegels keuken De Struker Winterswijk

Uitgebreide collectie

Een (keuken)vloer moet slijtvast zijn en goed tegen vocht en vuil kunnen. Vloertegels zijn nog steeds mateloos populair en bijzonder geschikt voor toepassing in de woonkamer en keuken. Niet alle vloertegels zijn even geschikt voor de keuken. Sommige ongeglazuurde tegelsoorten moeten eerst worden geïmpregneerd. Natuursteen is ook mogelijk, maar hou dan rekening met wat extra onderhoud.

Showroom tegels De Struker Winterswijk

In onze showroom hebben we meer dan 800 tegelsoorten!

In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie, waarin de hedendaagse trends niet ontbreken. Tijdens een bezoek zul je geïnspireerd raken en tonen we je graag de mogelijkheden op het gebied van onze vloer- en wandtegels. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw keuken!

Vragen of wensen? Laat het weten!
0543 512 410  info@destruker.nl

Onze keukenmerken!

Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Daarom werken wij graag met professionele merken die qua innovatie, gemak en uitstraling helemaal aansluiten bij jouw wensen.

 
 

De Struker: thuis in smaakvolle keukens!

Stel je je eens voor, dat je straks in jouw droomkeuken staat te koken… De keuken die van alle gemakken is voorzien en die hélemaal naar jouw wenen is samengesteld…Dat plezier begint al op het moment dat je binnenstapt bij de Struker. Laat je inspireren in onze showroom waar we je veel verschillende stijlen en mogelijkheden laten zien. Hier komen de mooiste materialen, kleur en kwaliteit samen.

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

Contact

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 10:00-16:00

Volg ons!

Back To Top