Skip to content

De Struker: groot assortiment vloer- en wandtegels!

Bij De Struker hebben we een enorme collectie wand- en vloertegels voor de woonkamer, badkamer en de keuken. Tegels spelen een belangrijke rol als het gaat om de sfeer in de keuken of badkamer. Voor een strakke design keuken kies je eerder voor een moderne tegel en bij een landelijke keuken geven handgemaakte tegeltjes met een levendig oppervlak karakter sfeer en karakter. Ook voor PVC-vloeren ben je bij ons aan het juiste adres.

Wand- en vloertegels

Tegels blijven ook altijd populair in het interieur van je woning. Op de vloer, op de badkamer of bijvoorbeeld voor op de achterwand van de keuken. Met tegels kun je sfeer bepalen om zo de stijl van je woonkamer door te trekken naar je keuken. Het gebruik van tegels heeft veel voordelen: ze kunnen goed tegen water, vet en vuil en geven de keuken een fantastische uitstraling. Doe inspiratie op in onze showroom!

De Struker Keuken Winterswijk showroom

Uitgebreide collectie

Een (keuken)vloer moet slijtvast zijn en goed tegen vocht en vuil kunnen. Vloer- & wandtegels zijn nog steeds enorm populair en bijzonder geschikt voor toepassing in de woonkamer, badkamer en keuken. Bij de Struker Keukens is er een zeer uitgebreide collectie aan tegels. We informeren je over de toepassing en de formaten. Wil je alleen losse tegels afnemen? Dat kan uiteraard. Liever hulp nodig van een tegelzetter? Wij hebben eigen tegelzetters die dit voor jou kunnen doen.

Showroom tegels De Struker Winterswijk

In onze showroom hebben we meer dan 800 tegelsoorten!

In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie, met de nieuwste trends, zoals XXL tegels, wandtegels, vloertegels, artistieke tegels, mozaïek, hexagon of marmer. Tijdens een bezoek zal je geïnspireerd raken en tonen we je graag de mogelijkheden op het gebied van onze vloer- en wandtegels. Ben je op zoek naar vloerverwarming? In samenwerking met Baderie Winterswijk verzorgen we vloerverwarming, en ook het tegelwerk zelf. Dit doen we in de regio Achterhoek: Winterswijk, Aalten, Groenlo, Eibergen, Neede, Doetinchem, Lichtenvoorde, maar ook tot ver daarbuiten. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor tegels in jouw gehele woning!

Vragen of wensen? Laat het weten!
0543 512 410  info@destruker.nl

Onze keukenmerken!

Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Daarom werken wij graag met professionele merken die qua innovatie, gemak en uitstraling helemaal aansluiten bij jouw wensen.

 
 

De Struker: thuis in smaakvolle keukens!

Stel je je eens voor, dat je straks in jouw droomkeuken staat te koken… De keuken die van alle gemakken is voorzien en die hélemaal naar jouw wenen is samengesteld…Dat plezier begint al op het moment dat je binnenstapt bij de Struker. Laat je inspireren in onze showroom waar we je veel verschillende stijlen en mogelijkheden laten zien. Hier komen de mooiste materialen, kleur en kwaliteit samen.

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Vestiging Winterswijk

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Vestiging Aalten

Kerkstraat 1
7121 DN  Aalten
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Volg ons!

Back To Top