Ga naar hoofdinhoud

Vacature badkameradviseur

Baderie Winterswijk zoekt jou! Wegens uitbreiding van het bedrijf zijn wij op zoek naar een badkameradviseur. Wij bieden jou een fulltime baan in een gezellige werksfeer. Stuur je sollicitatie naar dhr. c.hermsen@baderiewinterswijk.nl

Verkoper bij Baderie Winterswijk
Als verkoper bij Baderie Winterswijk ben jij de sanitair adviseur om de droombadkamer of toilet van de klant te realiseren. Je adviseert de klant over de nieuwste trends en duurzaamheid waarbij je uitsluitend werkt met top merken. Als verkoopadviseur werk je in een klein team van vijf verkopers waarbij passie voor het vak en respect voor elkaar hoog op de agenda staan.

Wat ga je doen?
Als verkoper weet je wat klantbeleving inhoudt en je hebt gevoel voor styling en interieurontwerp. Elke klant is uniek en met een rondleiding door de showroom, voorzien van de nieuwste trends en stijlvolle badkamers, bespreek je de verschillen samenstellingen en mogelijkheden. Jij weet als geen ander de behoefte van de klant optimaal te inventariseren en samen door middel van een 3D ontwerp die droombadkamer te ontwerpen.

Wie zoeken we?
Een verkoopadviseur die van nature op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarnaast zoeken een collega die:
– parttime of fulltime beschikbaar is waarbij je ook op zaterdag werkt;

– minimaal afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in commerciële richting;

– commercieel, adviesvaardig en klantgericht is;

– een feeling en affiniteit heeft met techniek.

Heb je geen ervaring maar is verkoopadviseur jouw droom baan? Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden interne opleidingen om te groeien naar allround verkoper.

Wat je van ons mag verwachten?
Als verkoopadviseur komt je in een regionaal familiebedrijf terecht. Het team bestaat uit acht collega’s op kantoor, tien monteurs, onze schoonmaakster en magazijnman. Naast het werk zijn we actief sponsor van de Graafschap en andere regionale sportverenigingen. Daarnaast kan je van ons verwachten:

– Passend salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
– een nette reiskostenregeling;
– goede vakantie- en pensioensregeling volgens de CAO Wonen;
– jaarlijks personeelsfeest en regelen we tussendoor nog gezamenlijke BBQ.

DeStruker_vacature_baderie_badkameradviseur

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

Contact

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 10:00-16:00

Volg ons!

Back To Top