Skip to content
Vacature fulltime keukenmonteur De Struker Keukens Winterswijk-Aalten-Achterhoek

Vacature fulltime KEUKENMONTEUR bij De Struker Keukens Winterswijk

Word jij onze nieuwe collega?

“Wegens uitbreiding en het tijdig doorgeven van kennis van onze ervaren monteurs, zijn we opzoek naar een (aankomend of ervaren) keukenmonteur. Bij de Struker Keukens heb je de mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot bekwame keukenmonteur. We vertellen je graag wat je te wachten staat als je komt werken bij ons mooie bedrijf”, aldus eigenaar Chris Hermsen. 

Keukenmonteur

Als keukenmonteur verzorg je de complete montage van een keuken; van installatie tot het laatste kitrandje. Je werkt met de mooiste keukenmaterialen en nieuwste machines. De Struker Keukens maakt vele keukens op maat. Je werkt daarbij met koofmateriaal, maar ook met inbouwverlichting. We verwachten dat je met passie en nauwkeurigheid aan de slag gaat met luxe keukens. Daarbij zorg je voor heldere en vriendelijke communicatie met de klant op locatie. We hechten veel waarde aan goed overleg tussen de monteurs, verkopers en planners. Doordat je goed kunt samenwerken, draag je bij aan een soepel lopend proces.

Onderscheiding op keukengebied

De Struker Keukens werkt met de hoogwaardige keukenmerken Rotpunkt en Poggenpohl, waarmee we ons onderscheiden op keukengebied. Wij leveren maatwerk en hebben een eigen zagerij voor koven en nissen op maat.

3 bedrijven in 1

De Struker Keukens zit samen met Baderie Winterswijk & JSJ Studio onder één dak. Zo kunnen we een totaalplaatje aanbieden op gebied van interieur en architectuur.

Sfeertje!

De sfeer in ons bedrijf is ontspannen, collega’s zijn toegankelijk en denken altijd met je mee om er samen het beste van te maken voor de klant. Chris: “Gezelligheid vinden we ook heel belangrijk, daarom geven we twee keer per jaar een personeelsfeest. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook interessant, die vertellen we je graag!”

Solliciteer nu!
Lijkt het jou interessant om als keukenmonteur te komen werken bij De Struker Keukens? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jou en je verhaal en willen graag kennis maken!

Chris Hermsen, eigenaar De Struker Keukens Winterswijk & Aalten

 

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Vestiging Winterswijk

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Vestiging Aalten

Kerkstraat 1
7121 DN  Aalten
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Volg ons!

Back To Top