Ga naar hoofdinhoud
Vacature Keukenontwerper De Struker Keukens Aalten Winterswijk Achterhoek

Vacature Keukenontwerper De Struker Keukens

Word jij onze nieuwe collega?

De Struker Keukens opent een nieuwe vestiging! Naast de showroom in Winterswijk openen wij een conceptstore in Aalten, waar keukeninspiratie en beleving centraal staan. “We vertellen je graag wat je te wachten staat als je komt werken bij ons mooie bedrijf”, aldus eigenaar Chris Hermsen. 

Keukenontwerper

Als keukenontwerper heb je een uitdagende baan waarbij vriendelijkheid voorop staat. Je geeft de klant op professionele manier een warm thuisgevoel. Door goed te luisteren en te inventariseren, breng je de wensen voor een nieuwe keuken in beeld. Je adviseert de klant op gebied van materialen, apparatuur, verlichting, tegels, en installatie. Daarbij speelt jouw creativiteit een belangrijke rol. Je mag de nieuwste trends toepassen in keukens, bijkeukens, garderobes en interieur. Het is fijn als je goede verkoopskills hebt en inzet!

Onderscheiding op keukengebied

De Struker Keukens werkt met de keukenmerken Rotpunkt en Poggenpohl, waarmee we ons onderscheiden op keukengebied. Wij leveren maatwerk en hebben een eigen zagerij voor koven en nissen op maat. Deze mogelijkheden kun je meenemen in jouw unieke keukenontwerp voor de klant.

3 bedrijven in 1

De Struker Keukens zit samen met Baderie Winterswijk & JSJ Studio onder één dak. Zo kunnen we een totaalplaatje aanbieden op gebied van interieur en architectuur. Hierdoor kun jij verder denken dan de keuken alleen, en sluit het vakmanschap van je collega’s van Baderie Winterswijk en JSJ Studio mooi aan bij jouw ideeën.

Sfeertje!

De sfeer in ons bedrijf is ontspannen, collega’s zijn toegankelijk en denken altijd met je mee om er samen het beste van te maken voor de klant. Chris: “Gezelligheid vinden we ook heel belangrijk, daarom geven we twee keer per jaar een personeelsfeest. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook interessant, die vertellen we je graag!”

Solliciteer nu!
Lijkt het jou wat om keukenontwerper te komen werken bij De Struker Keukens? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jou en je verhaal en willen graag kennis maken!

 

Chris Hermsen, eigenaar De Struker Keukens Winterswijk & Aalten

c.hermsen@baderiewinterswijk.nl

Lees meer over de nieuwe vestiging in Aalten

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

Contact

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 10:00-16:00

Volg ons!

Back To Top