Skip to content
Vacatures bij Baderie Winterswijk

Kom jij werken bij Baderie Winterswijk?

Word jij onze nieuwe collega?

Baderie Winterswijk zoekt een ervaren tegelzetter en installatiemonteur! We vertellen je graag wat je staat te wachten als je komt werken bij ons mooie bedrijf.

“We verzorgen de totale binnen-realisatie van woningen, van voorinstallatie tot afmontage: verlichting, bouwkundige aanpassingen, vloeren, en de plaatsing van complete badkamers, toiletruimtes, vloerverwarming en tegels.” vertelt Chris Hermsen, eigenaar van Baderie Winterswijk & de Struker Keukens. Hij is trots op zijn professionele bedrijf met een prachtige showroom in de Achterhoek. “We realiseren alles met ons eigen en enthousiaste personeel. Op locatie werk je met de mooiste materialen en goed gereedschap. Je werkomgeving is de Achterhoek je krijgt een eigen bus. En we weten als geen ander wat voor werkplezier dat geeft!”

Klantvriendelijkheid
Werken bij Baderie Winterswijk zorgt voor afwisseling in je werk. De ene keer is het een kleine klus, de andere keer ben je een paar weken bezig met een groot project. Naast een fijne omgang met collega’s is klantvriendelijkheid erg belangrijk. Er wordt altijd goed overlegd met de klant. Niet alleen tijdens de adviesgespreken in de showroom, maar vooral ook tijdens de bouw. Chris: “We willen geen verrassingen, we zijn een no nonsense bedrijf, waarbij de klant centraal staat.”

Innovatieve projecten
Het is fijn als je flexibel bent, want snel schakelen gebeurt nog wel eens bij Baderie Winterswijk. En dan is het prettig als je klantgericht kunt meedenken. “Je zult veel voldoening krijgen op je nieuwe werkplek. We leveren pure kwaliteit. Je werkt mee aan innovatieve en unieke projecten met een mooi team, waarbij je trots mag zijn op het resultaat!” zegt Chris.

Een warm bad & gezelligheid
Bij Baderie Winterswijk kom je in een warm bad terecht. We staan voor een prettige werksfeer. Chris: “Gezelligheid vinden we ook heel belangrijk, daarom geven we twee keer per jaar een personeelsfeest. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook interessant, die vertellen we je graag!”

Solliciteer nu!
Lijkt het jou wat om als ervaren tegelzetter of als installatiemonteur te komen werken bij Baderie Winterswijk? “We nodigen je van harte uit om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jou en je verhaal en willen graag kennis maken!”

 

Chris Hermsen, eigenaar Baderie Winterswijk

Mail naar c.hermsen@baderiewinterswijk.nl

Vacatures bij De Struker en Baderie Winterswijk

Volg ons ook op LinkedIn

SOLLICITEREN-VACATURE-KOM JIJ WERKEN BIJ-BADERIE-WINTERSWIJK?-WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?-TEGELZETTER-INSTALLATIEMONTEUR-WARM BAD-KLANTVRIENDELIJKHEID-SOLLICITEER NU!

 

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!
0543 512 410  info@destruker.nl

De Struker groene balk

KvK-nr: 76042383
BTW-nr: NL 8604 86 849 B01

Vestiging Winterswijk

Technopark 18
7102 JM  Winterswijk
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag: 15, 22 & 29 juli GESLOTEN
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Vestiging Aalten

Kerkstraat 1
7121 DN  Aalten
E: info@destruker.nl
T: 0543512410

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30-18:00 uur
na 18:00 uur op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00 uur

Volg ons!

Back To Top